DreadOut 2 Temmuz Ayında PlayStation ve Xbox Konsollarına Geliyor

22.06.2022 18:05 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Digerati ve geliştirici Digital Happiness, üçüncü şahıs aksiyon macera hayatta kalma korku oyunu DreadOut 2'yi 15 Temmuz'da Xbox Series ve Xbox One için ardından 20 Temmuz'da PlayStation 5 ve PlayStation 4 konsolları için yayınlayacağını duyurdu. DreadOut 2, ilk olarak 21 Şubat 2020'de Steam üzerinden PC için piyasaya sürüldü.
 
DreadOut 2, Endonezya doğaüstü kültürü ile sentezlenen üçüncü şahıs, aksiyon - macera, hayatta kalma korku oyunu. Bir şehir keşfetme oyunu.
 
DreadOut tarzı telefonla hayalet avlama ve yeni aksiyon dolu savaşlarla doğaüstü şehri keşfedin. Temelde korku oyunu olsa da; saçma lise problemleri, sosyal hayat eleştirisi ve unutulmaz anlarıyla DreadOut 2 hayatta kalma - korku oyunlarına yeni bir tarz getiriyor. 
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/945710/DreadOut_2/
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DreadOut 2 Platformlar: PC Geliştirici: Digital Happiness Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Korku Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 19 Dk önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 13 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler