DreadXP ve DarkStone Digital, Korku Oyunu Paranormal Activity: Found Video'yu Duyurdu

28.02.2024 11:20 Umut Tandoğan

 
 
Yayıncı DreadXP ve The Mortuary Asistan geliştiricisi DarkStone Digital (Brian Clarke), Paramount Game Studio'nun işbirliğiyle Paranormal Activity: Found Footage'ı duyurdu. 2026'da birden fazla platformda piyasaya sürülecek.
 
Paranormal Activity: Found Footage, Paranormal Activity filmlerinin hikâyesini ve dünyasını genişleten, bulunmuş çekim tarzı bir korku oyunudur. Oyuncuların eylemlerine bağlı olarak karşılaşacakları korkuların türlerini ve yoğunluğunu dinamik olarak değiştirecek gelişmiş bir "Haunt Sistemi" içerecek.
 
Epic Pictures CEO'su ve DreadXP yapımcısı Patrick Ewald bir basın açıklamasında şunları söyledi: "Paramount Game Studios ile çalışmaktan ve Paranormal Activity dünyasını her yerdeki oyunculara getirme fırsatına sahip olmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Filmler zengin hikayeler ve yaratıcı korkularla dolu ve yaratıcı yönetmen Brian Clarke'ın yönetimindeki DreadXP'nin Paranormal Activity video oyunu bu temel ilkeleri onurlandıracak ve korku hayranlarına şimdiye kadarki en korkunç oyunlarımızdan birini sunacak.”
 
Tanıtım Videosu
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 12 Mayıs Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 12 Mayıs Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 12 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler