Dreadlands 10 Mart'ta Erken Erişime Açılıyor

04.03.2020 12:37 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Fatshark ve geliştirici Blackfox Studios, Dreadlands için yeni bir oynanış fragmanı yayınladı.

Paylaşımlı, çevrimiçi bir dünyada geçen sıra tabanlı strateji oyunu Dreadlands 10 Mart'ta Steam üzerinde erken erişime açılacak.
 
Oyun hakkında:
 

Renkli kıyamet sonrası bu dünyaya hoş geldiniz ve iyi şanslar.

Dreadlands, Glonithium kısaca “Glow” adı verilen değerli bir kaynak için savaştığınız paylaşımlı dünyada geçen sıra tabanlı bir çatışma strateji oyunu. Haydutlar ve paralı askerlerden oluşan çeteniz ile birlikte Dreadlands'in birçok bölgesini gezerek oyunun yemyeşil dünyasını keşfedin.

Dreadlands oyuncuların sıkça karşılaştığı ve birbirleriyle etkileşime geçtiği kıyamet sonrası paylaşımlı bir dünyada geçiyor. Tehlike her köşeye gizleniyor, bazen co-op PvP'lerde bazen de kanlı PvP savaşlarında.  


Yeni oynanış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dreadlands Platformlar: PC Geliştirici: Blackfox Studios Dağıtıcısı: Fatshark Tür: sıra tabanlı taktiksel strateji oyunu Çıkış Tarihi: 11 Mart 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 6 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 7 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 8 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 9 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler