DreamHack Open Summer 2020 Avrupa Turnuvasında Playoff Karşılaşmaları Belirlendi!

14.08.2020 22:49 Hamit Can Sayılgan

 
     8 takımın 90.000 Dolar ödül havuzunda çevrimiçi olarak mücadele ettiği DreamHack Open Summer 2020 Avrupa, Counter Strike: Global Offensive turnuvasında Playoff karşılaşmaları belirlendi.
 
     8 Ağustos tarihinde başlayan turnuvanın A grubunda; BIG, Heroic, Endpoint, MAD Lions, B grubunda; Complexity, OG, forZe, Spirit yer aldı. Her takımın toplam 2 karşılaşma yaptığı grup aşaması sonucunda; BIG ve Complexity gruplarını lider olarak, Heroic ve OG ise gruplarını ikinci olarak tamamlayarak Playoff aşamasına yükseldiler. Endpoint, MAD Lions, forZe ve Spirit ise turnuvadan elendi. 
 
     Playoff eşleşmeleri şu şekilde gerçekleşti. B grubunun lideri Complexity, A grubu ikincisi Heroic takımıyla, A grubunun lideri BIG ise B grubunun ikincisi OG takımıyla eşleşti. Playoff mücadelesi yarın temsilcimiz İsmailcan "XANTARES" Dörtkardeş'in yer aldığı Alman BIG takımı ile OG arasında gerçekleşecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Counter Strike: Global Offensive Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler