Dreamfall Chapters Unity 5 Motoruna Aktarıldı

26.11.2015 13:40 Ömür Gencer


     Bölümler halinde oyunculara sunulan yapımlardan birisi olan Dreamfall Chapters'ın Unity 4.6'dan Unity 5'e aktarılacağı duyurulmuştu. Geliştirici ekibi oldukça zorlayan bu süreç nihayet tamamlandı ve oyunun yeni sürümü yayınlandı.
 
     Geliştirici ekibin başındaki isim Ragnar Tørnquist, bu aktarım sürecinin zorlayıcı ve pahalı olduğunu dile getirdi. Hatta bu aktarım süreci geliştirici ekibin neredeyse sonunu getiriyormuş. Ragnar, konu için "Birkaç yüz bin dolar büyük bir para. Bugün bildiğimizi bilseydik oyun motorunu aktarma kararını vermek çok daha zor olurdu ama yine de yapardık. Kim ne derse desin yaptığımız şey değdi."
 
      Dreamfall Chapters'ın Unity 5 ile baştan yaratılmış hali oyunun tüm sahiplerine ücretsiz olarak verildi. Geliştirici ekip görsellik konusunu hala daha düzgün bir hale getirmeye çalıştığını dile getiriyor. Oyunun Steam sayfasına buradan ulaşarak yapımı %50 indirimle 24,50 TL'ye satın alabilirsiniz. Aşağıdan oyunun Unity 5 sürümünden alınan görselleri görebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dreamfall Chapters: The Longest Journey Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Red Thread Games Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 21 Ekim 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler