Dreams Yeni Oyun Geliştiricileri için İş Fırsatı Oluşturuyor

02.03.2020 19:58 Gazali Çetinkaya

 
LittleBigPlanet ve Tearaway'in arkasındaki stüdyo Media Molecüle'ün yeni oyunu Dreams 14 Şubat'ta PlayStation 4 için çıkışını gerçekleştirdi ve oyun şimdiden yeni oyun geliştiricilerine iş fırsatı imkanı sunuyor.
 
Dreams oyunculara kendi dünyanlarını ve oyunlarını oluşturma olanağı sağlıyor ve bunların arasında bazen oldukça yaratıcı işler de ortaya çıkıyor.
 
Media Molecule şu ana kadar Dreams oyuncularından birkaç kişiyi stüdyosunda işe aldı ve başka bir oyuncuya daha Avrupalı bir oyun geliştirme şirketinden teklif geldi.
 
The Escapist'in haberine göre daha önce hiçbir şekilde programlama veya oyun geliştirme deneyimi olmayan Jimmyjules153 adlı Dreams oyuncusu Avrupalı bir oyun geliştirme şirketinin dikkatini çekti ve kendisine iş teklifinde bulunuldu.
 
Jimmyjules153 konu ile ilgili olarak "Oyundaki araçlar, herhangi bir platformda hayal edebileceğimin çok ötesinde. Oyuncu topluluğu desteğiyle bu oyunun potansiyelini hemen görmüştüm. Oyunumun bu kadar destek alacağını beklemiyordum fakat bu kadar çok insanı eğlendirebilmek beni mutlu ediyor. Baş sayfada bazı harika oyunlar var ve bunların arasında seçilmek benim için bir onur." dedi. 
 
"Aralarına katılmamı isteyen bir Avrupalı oyun geliştirme şirketi tarafından teklif aldım. Geleceğini beni nereye götüreceğini görmek için heyecanlıyım." 
 
Jimmyjules153 adlı kullanıcı tarafından oluşturulan Blade Gunner arcade shooter oyunu:

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dreams Platformlar: PS4 Geliştirici: Media Molecule Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 5 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 5 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 6 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 7 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler