Dreams için 16 Dakikalık Oynanış Videosu

05.10.2018 20:00 Gazali Çetinkaya

 
Game Informer, Media Molecule tarafından PlayStation 4'e özel olarak geliştirilen Dreams'in hikaye modundan 16 dakika uzunluğunda yeni bir oynanış videosu paylaştı.  
 
Oyunun PlayStation.com üzerindeki tanıtım yazısı:
 

Hayal edebiliyorsanız, bunu gerçekleştirebilirsiniz
 
Yaratıcılıklarla ve sonsuz olasılıklarla dolu, kusursuz ve gelişmeye açık bir ortamda insanların düşlerini (ve kendi düşlerinizi) keşfedin ve düşlerin içinde oynayın.
 
Birden fazla ödül kazanmış Media Molecule tarafından PS4'e özel olarak geliştirilen Dreams, devrim yapmak ve eğlenceli deneyimler sunmak amacıyla stüdyonun sınır tanımayan tutkusuyla ortaya çıkmıştır.

 
Dreams 2019'da çıkacak. Bu yıl bitmeden bir beta planlanıyor ve betada kaydedilen ilerleme oyunun tam sürümüne aktarılacak.
 
Oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dreams Platformlar: PS4 Geliştirici: Media Molecule Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 45 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 1 Saat önce Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 3 Saat önce Control Evreninde Geçen Condor'dan Heyecan Verici Yeni Detaylar 3 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Son Hafta Karşılaşmaları Başlıyor! 5 Saat önce Starfield Genişletmesi Shattered Space İçin Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler