DriveClub Direktörü Bu Yıl Yeni Oyununu Duyurucak

04.01.2022 11:44 Mehmet Tandoğan

 
 
DriveClub ve Onrush'ın direktörü Paul Rustchynsky, Twitter üzerinden ekibin geçen yıl üzerinde çalıştığı bir sonraki oyunu açıklayacağını söyledi. Oyunun bir yarış oyunu olmadığını ve daha önce üzerinde çalıştıklarından farklı bir şey olduğunu belirtti.
 
Rustchynsky ek olarak şunları söyledi: "2021 yılı (Avalanche Studios Grubu) benim için heyecan vericiydi. Kariyer hedeflerinden birine ulaşmış olmam da yılın heyecan verici olmasının sebeplerinden biriydi. Bu süreçte Liverpool'da yeni stüdyo açtık ve yeni bir oyun üzerinde çalışmaya başladık. Bu sene içerisinde, geçen yıl üzerinde çalıştığımız oyunu duyuracağız.
 
Üzerinde çalıştığımız proje bir yarış oyunu değil. Bu proje DriveClub'ın veya MotorStorm gibi yapımların devamı değil. Bu yüzden bu oyunlar için beklentiniz olmasın. Bu proje henüz duyurmadığımız başka bir IP. "
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
THQ Nordic Sunumu Duyuruldu: Gothic Remake'ten Yeni Haberler 1 Dk önce Pro Cycling Manager 2024 Profesyonel Bisiklet Sporunu Getiriyor 1 Saat önce PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler