"DriveClub için Büyük Sürprizler Yolda"

21.08.2015 02:50 Ömür Gencer


      DriveClub, çıkış döneminde her ne kadar sorunlarla boğuşsa da oyuna gelen güncellemeler bu sorunları ortadan kaldırmıştı. Hatta geliştirici ekip oyuna sürekli yeni içerikler getirmeye devam etti. Başarılı bir yolda ilerleyen oyunun 2 milyonluk satış barajını geride bıraktığı söylenmişti. Şimdi ise geliştirici ekip DriveClub'ın çıkışının ikinci yılı hakkında konuştu.
    
        PlayStation Blog üzerinden yayınlanan açıklamada geliştirici firmanın topluluk müdürü Jamie Brayshaw, "DriveClub koca bir yeni yıla hazırlanıyor ve bu yılı şekillendirmemizde bize yardımcı olmanızı istiyoruz. Oyuncu topluluğu, oyun ve sunucular çok kuvvetli. Oyuna gelecek olan sürüsüyle yeni özellikler ve güncellemeler var." sözlerine yer verdi.
 
       Brayshaw, oyuna aylık olarak yeni içerikler eklemeye devam edeceklerini dile getirdi. Gelecek bu özellikler arasında özel multiplayer lobileri, daha fazla oyun modu, pist ve arabalar bulunuyor. Tüm bunların yanında firma oyun için gelmekte olan büyük sürprizlerin bulunduğunu da belirtiyor.
 
    Yapımcı ekibin oyuna getirmeyi planladığı yeniliklerden bazıları şunlar: 
Oyuncu topluluğu etkinlikleri
Daha fazla fotoğraf modu seçenekleri
Drift oyun modu için daha iyi ayarlamalar
Daha şık bildirimler  
      
       Son olarak yapımcı ekip oyunculara teşekkür olarak bir çifte deneyim puanı etkinliği başlattı. Geçtiğimiz saatlerde başlayan bu etkinlik 24 Ağustos'a kadar devam edecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DriveClub Platformlar: PS4 Geliştirici: Evolution Studios Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 8 Ekim 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 10 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler