DriveClub'ın 1.10 Güncellemesi ile Ücretsiz Pist DLC'si Yayınlandı

19.01.2015 14:03 Tayfun Kumaş

 
    Evolution Studios, DriveClub'un 1.10 güncellemesi ile oyuna dahil edeceği Japonya pistlerini yayınladı. Oyundaki bir takım sorunları, yapay zekayı ve geçtiğimiz günlerde oyuna eklenen hava durumlarında iyileştirme yapan bu güncelleme, oyuna yeni özellikleri de ekliyor.
 
    Ücretsiz olarak sunulan Pist DLC'leri ise Lake Shoji, Asagiri Highlands, Takahagi Hills, Nakasendo ve Goshodaira adlı beş Japon pisti de artık indirilebilir durumda.

    DriveClub'ın 1.10 Güncellemesi 5.87 GB boyutu bulurken, pist DLC'lerini içeren güncelleme ise 3.33 GB'ı buluyor. Yani güncelleme için toplamda 9.20 GB büyüklüğünde dosya indirmeniz gerekecek.
 
    Ayrıca ilerleyen günlerde ise Enzo Ferrari, Caterham R500 Superlight, Chevrolet Corvette ZR1 Centennial Edition, McLaren 650S Coupe ve Jaguar C-X75 Prototype Edition gibi arabalar da oyuna eklenecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DriveClub Platformlar: PS4 Geliştirici: Evolution Studios Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 8 Ekim 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Redfall İçin Son Güncelleme Yolda: Tek Oyunculu ve Çevrimdışı Mod 1 Saat önce ACA2 NEOGEO Serisi PS5 ve Xbox Serisi için Duyuruldu 2 Saat önce Arcade Klasikleri Bir Arada: TAITO Milestones 3, Switch için Çıkış Yapıyor 2 Saat önce Star Wars Temalı Total War Oyununun Geliştirildiği Bildiriliyor 2 Saat önce SteamWorld Heist II için Yeni Bir Fragman Videosu Yayınlandı 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler