DriveClub'ın Dinamik Hava Şartları Videosu Hayranlık Verici

08.07.2014 17:41 Alkan Adakaner


    Evolution Studios ve Sony'nin merakla beklenen yarış oyunu DriveClub'ın yeni bir videosu yayınlandı. Oyunun bu videosunda dinamik hava şartları ele alınmış. Kanada ormanlarındaki yarış pistinde yağmurlu havada grafikler gerçekten farksız görünüyor.
 
   DriveClub'ın ertelenmesi oyunun grafiksel konuda büyük atılım yapmasını sağlamış gibi görünüyor. Bu videonun tamamen oyun içinden alındığını belirtelim. Bu videodaki grafiklere hayranlık duymamak elde değil.
 
Not: Videoyu en yüksek çözünürlükte (720p) izlemenizde yarar var. Oyunun 1080p olarak piyasaya çıkacağını da belirtelim.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DriveClub Platformlar: PS4 Geliştirici: Evolution Studios Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 8 Ekim 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 84 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Sims Benzeri Life by You Sürümü Süresiz Olarak Ertelendi 20 Mayıs IGG Dünyanın İlk Uluslararası Çevrimdışı SLG Turnuvası’nı Düzenledi! 20 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 20 Mayıs Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 20 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler