DriveClub'ın Oyun Yönetmeni Evolution Studios'tan Ayrıldı

25.03.2014 23:39 Samet Konuksal


    Sony'nin birinci parti oyun stüdyolarından gelen ayrılık haberleri adeta virüs gibi yayılıyor. En son gün içerisinde taze haber olarak DriveClub'ın yapımcısı Evolution Studios'tan, Guerrilla Cambridge'den ve SCE London'dan bazı işten çıkarmaların yaşandığını sizlere aktarmıştık. Evolution Studios'ta yaşanan işten çıkarmaların ardından, DriveClub cephesiyle ilgili önemli bir haber daha geldi.
 
    Gün içerisinde bu firmalardaki işten çıkarma haberlerini de sızıntı olarak yayınlayan VideoGamer'da çıkan yeni bir habere göre DriveClub'ın oyun yönetmeni Col Rodgers da gemiden ayrılanların arasına katıldı. Sitede belirtilenlere göre Rodgers, yeni bir bağımsız oyun stüdyosuyla birlikte 'havalı oyun konseptlerini' uyarlamak için sıfırdan bir başlangıç yapacak.
 
    Gelen haberler kimilerinizi endişelendirmiş, kimilerinizi de bıktırmış olabilir belki ama Sony'nin birinci parti oyun stüdyolarında ilginç şeylerin yaşandığı ortada.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DriveClub Platformlar: PS4 Geliştirici: Evolution Studios Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 8 Ekim 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler