Driver: Renegade'ten Oynanış Videosu

12.06.2011 12:24 Ersin Kılıç


     Driver serisi ilginç bir oynanış ile önümüzdeki aylarda karşımıza çıkacak. San Francisco sokaklarını arşınlayacağımız Driver: San Francisco dışında Ubisoft, Nintendo'nun yeni nesil el konsolu için de bir Driver oyunu geliştiriyor. İşte bu yeni oyun Driver: Renegade için oynanış videoları E3 2011 fuarından çekilmiş.
 
     Oyunun videosuna baktığımızda ise grafiklerin çokta iyi durmadığını görüyor fakat oyunun 3D performansının nasıl olduğunu da doğal olarak kestiremiyoruz. Grafiklerden ziyade göze batan bir diğer nokta ise oyun alanının bir hayli boş olması. Birkaç araç dışında şehir neredeyse boşalmış. Bu da oynanışta oyuncuları rahatsız edebilecek unsurlardan birisi olmuş. Kısacası grafiklerin daha önce yayınlanan ekran görüntülerine göre beni biraz hayal kırıklığına uğrattığını söyleyebilirim.
 
     Henüz net çıkış tarihi belli olmayan fakat kış sezonunda piyasaya çıkacağı söylenen Driver: Renegade'ın bu videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

[DHVIDEO=2604]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Driver Renegade Platformlar: 3DS Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Yarış Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 2 30 Nisan Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 30 Nisan Türk Telekom eSüper Kupa’nın sahibi Fenerbahçe oldu 30 Nisan inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 30 Nisan Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 30 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler