Driver: San Francisco Collector's Edition İçeriği

21.06.2010 09:35 Alkan Adakaner


 
     Driver: San Francisco'nun ilk oyuniçi görüntülerini E3 fuarı sayesinde görme şansını yakaladık. Önceki Driver oyunlarından farklı bir atmosfer ve konsepte sahip olacağı ortada olan oyunun videolarını beğendiyseniz ve oyunu almak istiyorsanız Ubisoft'un Collector's Edition paketine de göz atın.

     Avrupa versiyonu Game ve HMV gibi mağazzalardan elde edilebilecek bu özel pakette ilgi çekici içerikler de bulunuyor. Bu içerikler şu şekilde:

* Oyundaki kahramanlarımızın arabasının birebir minyatür kopyası (1970 Dodge Challenger Hemi R/T Six Pack 18×9x9 cm)
* Oyundaki mekanların ayrıntısının da bulunduğu San Francisco haritası
* Oyunda kullanabileceğimiz 2 özel araç
* Mass Chase Challenge ile bütün San Francisco polis departmanından kurtulmayı sağlayan bir sisteme sahip olacaksınız. (En azından bir süreliğine)
 
    Tanner ve yeni bir karakter Jericho'yu yöneteceğimiz oyunun Collector's Edition'ı ile ilgili daha fazla içerik yakında açıklanacak.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Driver: San Francisco Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Reflections Interactive Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 27 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 1 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler