Driver: San Francisco Demosu Ufukta Görüldü

Demonun duyurulduğu OPM taraması
29.07.2011 16:46 Levent Polater

 
    Driver: San Francisco demosu ufukta göründü. OPM'nin son sayısında demonun çıkış tarihinin duyurulduğu rapor edildi. İlgili taramayı yukarıdan görebilirsiniz.
 
    Demo'nun 17 Ağustos'ta Xbox Live ve PSN için çıkışını yapacağı belirtiliyor. 2 Eylül'de tam sürümün çıkacağını düşünürsek oyun, 2 hafta öncesinden bize kendisini deneme şansı veriyor.

     Demo'da 3 oyun modunun bulunacağı bilgisi verilmiş. Escapist modda VIP yolcunuzla birlikte polisten kaçmaya çalışacak, Prove It modunda polis kovalamacası sırasında çeşitli stunt hareketleri, numaralar yapmaya çalışacak ve son olarak Team Colours'ta bir yarışta 1. ve 2. sıraları 2 araç arasında kontrol değiştirerek elde etmeye çalışacaksınız. Kulağa farklı ve eğlenceli modlar gibi geliyorlar.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Driver: San Francisco Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Reflections Interactive Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 27 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 2 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 2 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 3 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 4 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler