DualSense Edge Kablosuz Kontrol Cihazı 26 Ocak 2023'te Geliyor

19.10.2022 11:58 Mehmet Tandoğan

 
 
Sony Interactive Entertainment, DualSense Edge kablosuz kontrol cihazının 26 Ocak 2023'te dünya çapında 199,99 $ (vergi dahil) karşılığında piyasaya sürüleceğini duyurdu. Ön siparişler 25 Ekim'de açılacak.
 
DualSense Edge kablosuz kontrol cihazı, profesyonel seviyedeki turnuvalardan destansı tek oyunculu maceralara kadar her şey için sizi donatabilecek özelleştirilebilir kontroller ve değiştirilebilir profillere sahip olacak. Ayarlarınızı hızlı bir şekilde değiştirebileceğiniz özelleştirme menüsünü açmak için oyundayken Fn düğmesine ve Seçenekler düğmesine basmanız yeterlidir.
 
İnce bir şekilde ayarlanmış girişler için çubuk hassasiyetinizi, çubuk ölü bölgelerini ve tetik ölü bölgelerini yapılandırın ve hatta tamamen özelleştirilmiş bir oyun deneyimi için titreşim yoğunluğunuzu ayarlayın.
 
İdeal kontrol ayarlarınızı bulduktan sonra, bunları benzersiz profillere kaydedebilir ve anında değiştirebilirsiniz. Böylece en sevdiğiniz yapılandırmalar her zaman hazır olur. 
 
Yayınlanan video
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sony Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Oyun Firması Çıkış Tarihi: 7 Mayıs 2002
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler