DuckTales: Remastered Dijital Mağazalara Geri Döndü

03.03.2020 22:29 Gazali Çetinkaya

 
1998'de Nintendo Entertainment System için çıkan platform oyunu DuckTales'ın remastered versiyonu DuckTales: Remastered Ağustos 2019'da lisans süresinin dolması sebebiyle dijital mağazalarda satıştan kaldırılmıştı.

Capcom, oyunun bugün itibarıyla PlayStation 3, Xbox 360, Xbox One (Geriye uyumluluk), Wii U ve PC (Steam) platformlarda tekrar satışa sunulduğunu duyurdu.
 
PlayStation Store'da 69,00 TL, Nintendo eShop'ta $14.99 ve Steam'de 41,00 TL. Xbox Store'da henüz mevcut değil. 
 
Oyun hakkında:
 

DuckTales: Remastered, en sevilen 8 bit oyunlardan birinin, el çizimi, güzel yeniden grafiğe dökülmüş halidir. Oyunun altın çağlarından birine, ama şimdi en ateşli Disney veya retro Capcom hayranı ve benzerlerini memnun edecek düzeyde ayrıntılarla iyileştirilmiş haline geri dönün. El çizimiyle canlandırılmış karakterlere, harika Disney karakter seslerinin yeteneğine ve klasik çizgi film TV dizilerindeki zengin renkli arka planlara kadar Varyemez Amca ve ailesi daha önce hiç olmadığı şekilde hayatımıza giriyor. Oyun 8 bitlik eski halinin otantikliğinde basit ve eğlenceli halini ve oyun akışını ve tasarımı iyileştirmek için yapılan hafif değişiklikler içeriyor.Varyemez Amca ve üç yeğeni; Huey, Dewey ve Louie beş Efsanevi hazineyi ele geçirme görevinde dünyanın dört bir yanındaki egzotik mekanlara giderken, siz de otantik bir DuckTales macerasına atılın.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DuckTales Remastered Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Way Forward Dağıtıcısı: Capcom Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 13 Ağustos 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler