Duke Nukem 3D: 20th Anniversary World Tour Duyuruldu

03.09.2016 12:21 Gazali Çetinkaya

   Duke Nukem'ın sitesindeki geri sayım tamamlandı ve Gearbox Software, Duke Nukem 3D'nin 20. yılına özel olarak Duke Nukem 3D: 20th Anniversary World Tour adındaki oyununu video eşliğinde duyurdu.
 
   Duke Nukem 3D: 20th Anniversary World Tour, 11 Ekim tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC platformlarına çıkış yapacak. Tanıtım videosuyla birlikte oyun aynı zamanda ön siparişe de açıldı. Oyun Xbox One üzerinde 49 TL, Steam üzerinde de 31 TL. PlayStation TR sayfası henüz ulaşılabilir değil.
 
   Gearbox tarafından paylaşılan Duke Nukem 3D: 20th Anniversary World Tour tanıtım yazısına ve videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz. 
 
1996 yılındaymışsın gibi bombala! Üstelik bu sefer tekmelenecek daha fazla şey var! Duke Nukem 3D: 20. Yıl Dönümü Dünya Turunda uzaylıların canına okuyup dünyanın dört bir yanındaki hatunları kurtaran ve dünyayı bir kez daha kurtaran dünyanın en büyük aksiyon kahramanına katıl. Dört klasik Duke Nukem 3D bölümünde ve ayrıca oyunun ORİJİNAL BÖLÜM TASARIMCILARININ oyunun ORİJİNAL BESTECİSİ tarafından yapılmış YENİ MÜZİĞİYLE ve Duke Nukem'in ORİJİNAL SESİNDEN YENİ Duke Konuşmasıyla tasarladığı ilave YEPYENİ BEŞİNCİ BÖLÜMDE çirkin uzaylıların arasında etrafı havaya uçurarak ilerle.
 
• Orijinal bölüm tasarımcıları Allen Blum III ve Richard “Levelord” Gray tarafından tasarlanan YEPYENİ BEŞİNCİ Bölüm!
• Bölümde yeni, bonus içerik: Duke Nukem nihayet "Ateş Böceği" düşmanları kızartmak için bir YAKICI alıyor!
• Yeni 'Duke Konuşması' artı Duke Nukem'in orijinal seslendirme sanatçısı Jon St. John'dan net ses kayıtları!
• Duke'ün tema şarkısı yazarı ve orijinal oyun bestecisi Lee Jackson tarafından yapılan yeni 5. Bölüm müziği!
• Orijinal 1996 kaynak kodu ve "2,5D" motoru PC/Xbox One ve PS4 için Gerçek 3D olarak yeniden tasarlandı! 
   
   Dünya Turu: Amsterdam, Mısır, Hollywood, Londra, Moskova, Paris, Roma Kolezyum, San Francisco

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Duke Nukem 3D: 20th Anniversary World Tour Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Gearbox Software Dağıtıcısı: Gearbox Publishing Tür: FPS Çıkış Tarihi: 12 Ekim 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 4 Dk önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 1 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 2 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 3 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler