Duke Nukem Forever Gold Oldu!

Biz hazırız Duke!
25.05.2011 01:01 Ersin Kılıç


     Açıkçası çıkacağı güne kadar, hatta işi biraz daha abartacak olur isek oynamaya başlayacağım ana kadar Duke Nukem Forever'ın gerçekten çıktığına inanmayacağım. Buna rağmen bu sefer oyun gerçekten çıkacağa benziyor.
 
     Gearbox ve 2K Games'in kaldığı yerden devraldığı Duke Nukem Forever'ın çıkışına çok kısa bir zaman kaldı. Hatırlarsanız oyun son ertelenmesini de geçtiğimiz ay yaşamış ve oyunun 10 Haziran'da çıkacağı açıklanmıştı. Bugün ise o beklenen haber geldi ve Duke Nukem Forever'ın tamamlandığı açıklandı.
 
     Gold olduğu belirtilen Duke Nukem Forever, fabrikanın yolunu tutmuş. PC, PS3 ve Xbox 360 için hazırlanan oyunun 10 Haziran'da çıkacağını bir kez daha hatırlatıyoruz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Duke Nukem Forever Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Gearbox Software Dağıtıcısı: 2K Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 10 Haziran 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler