Dune Filminin Görüntü Yönetmeni Film Hakkında Konuştu

05.06.2020 23:27 Özgür Eroğlu

 
Bilim kurgu türünün en iyilerinden biri olan Dune serisinin bildiğiniz gibi bir filmi şu anda yapım aşamasında. Filmin görüntü yönetmenliğini ise Disney+'ta yayınlanan The Mandalorian dizisinin görüntü yönetmeni Greig Fraser yapıyor.
 
Geçtiğimiz günlerde röportaj veren Greig Fraser, Dune filmi hakkında konuştu: "Aslında biraz eğlenceliydi. Dune filmi üzerine çalışmak için Star Wars'u unutmam gerekti. Zor değildi. Dune'un nasıl gözükmesi gerektiği konusunda Denis ile net bir şekilde konuştuk. Çöller gibi benzer yönler bulunuyor. Demek istediğim George Lucas'ın Dune'dan ilham aldığı ortada. Bunun hakkında konuşmak yasak mı bilmiyorum, ancak bazı alanlarda çok fazla benzerlik var. Bu yüzden Dune ve The Mandalorian'ı yaparken aynı şeyi yapmamak konusunda özen gösterdim."
 
The Mandalorian'ın görsel açıdan oldukça tatmin edici olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz ve Dune için de aynısı geçerli olacak gibi.  
 
Filmin yönetmenliğini Blade Runner 2049 ve Arrival gibi filmden tanıdığımız Denis Villeneuve yapacak. Filmin oyuncu kadrosunda ise; Timothée Chalamet, Jason Momoa, Zendaya, Dave Bautista, Oscar Isaac, Josh Brolin, Javier Bardem ve Stellan Skarsgård gibi isimler bulunuyor. Filmin 18 Aralık 2020'de vizyona girmesi bekleniyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dune'un Film ve Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Frank Herbert Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: bilim kurgu macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 1 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 1 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 2 Saat önce Metal: Hellsinger VR, PS VR2, SteamVR, Quest 2 ve 3 için Duyuruldu 2 Saat önce Bulmaca Oyunu Hakokoro V, Switch için Duyuruldu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler