Dune: Spice Wars Tam Sürüme Kavuşuyor: Çıkış Tarihi Açıklandı

07.09.2023 11:54 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını Funcom ve geliştiriciliğini Shiro Games'in üstlendiği gerçek zamanlı strateji oyunu Dune: Spice Wars Erken Erişimden ayrılıyor. Oyun bu kapsamda tam sürüm olarak 14 Eylül'de Steam üzerinden PC için 1.0 sürümüyle beraber çıkış yapmaya hazırlanıyor.
 
Oyunun daha önceden sadece Eylül ayı içerisinde çıkış yapacağı açıklanmıştı. Şimdi ise tam günü belli oldu.
 
Oyun tam sürüme kavuşuyor
 
 
 
Tam sürüm, oyunun Erken Erişime girmesinden bu yana altıncı büyük içerik güncellemesini beraberinde getiriyor. Bu kapsamda oyunda tam içerik desteği ve daha fazlası yer alıyor. Oyunda şu anda paha biçilmez baharat için savaşan toplam altı grup yer alıyor. Bu gruplardan birini alabiliyor ve siz de baharat savaşlarına adım atabiliyorsunuz. 
 
Erken Erişim süreci boyunca Dune: Spice Wars, içerik yol haritası ve geri bildirime dayalı güncellemeler sayesinde büyümeye ve gelişmeye devam etti. Bu kapsamda artık tam sürüme hazırlanan oyunda ilgi çekici detaylar yer almayı bekliyor.
 
Diğer taraftan oyuna Ecaz Hanesi ekleniyor. Bu hane gücünü bir boya fırçası gibi kullanıyor ve güneşin ve kum solucanının her şeyi yuttuğu Arrakis'in etkisini hızla genişletiyor. 
 
Son yayınlanan fragman
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dune: Spice Wars Platformlar: PC Geliştirici: Shiro Games Dağıtıcısı: Shiro Games Tür: Strateji Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Yeni Astro Bot Oyununun Yakında Duyurulacağı İddia Ediliyor 25 Mayıs Ubisoft Oyunu XDefiant, 3 Saat İçinde 1 Milyon Oyuncuya Ulaştı 25 Mayıs Fallout 4 Nisan Ayında Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu 25 Mayıs Detroit: Become Human, 6 Yıl Önce Bugün Çıktı 25 Mayıs Epic Games’in Bir Sonraki Hafta Vereceği Gizemli Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 25 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler