Dungeon Defenders 2 Bugün Erken Erişime Açılıyor

05.12.2014 15:05 Samet Konuksal


    İlk oyunuyla beraber başarılı işler yapan ve olumlu satış sonuçlarına ulaşan Dungeon Defenders'ın MOBA olmaktan son anda kurtulan devam oyunu Dungeon Defenders 2, çok da fazla ön plana çıkmadan geliştiriliyor. F2P olarak duyurulan oyunun bugün erken erişime açılacağı duyuruldu.
 
    Yapılan duyuruya göre oyun gün içerisinde Steam'in Early Access servisi aracılığıyla oyunculara sunulacak. Oyunun tam sürümü F2P olacak olsa da, erken erişimin 24.99 dolardan satılacağı belirtiliyor. Dungeon Defenders 2'nin bu sürümünün 30 dolarlık oyun içi para ve dört adet karakter setini bulunduracağı açıklandı. Bu pakete ek olarak 49.99 dolarlık geliştirme sürümünün olacağı eklenmiş. 
 
    Oyunun her iki paketi de çıkış haftası boyunca %20 indirimle satılacak. Yaklaşık olarak bir sene boyunca erken erişim sürecinde kalacağı düşünülen oyun, bu gece The Game Awards'ta kendini gösterecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dungeon Defenders 2 Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Trendy Entertainment Dağıtıcısı: Trendy Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024: EMEA 1. Aşama Son Hafta Karşılaşmaları Başlıyor! 1 Saat önce Starfield Genişletmesi Shattered Space İçin Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 1 Saat önce Tek Kişi Tarafından Geliştirilen ve The Raid Filminden İlham Alan Proje Yolda 2 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19'da A ve B Grubu Karşılaşmaları Tamamlandı! 2 Saat önce Frostpunk Altı Yılda 5 Milyon Sattı 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler