Dungeon Defenders'ın Yeni Videosu + Çıkış Tarihi

Oyunun karakter tasarımları da oldukça sevimli
24.08.2011 10:20 Alkan Adakaner


      Trendy Entertainment tarafından geliştirilen Tower Defence ve Aksiyon-rpg öğelerinin bir araya geldiği Dungeon Defenders'ın yeni videosu ortaya çıktı. Bu video ile birlikte oyunun çıkış tarihi de netleşti.

     Yapılan açıklamaya göre Dungeon Defenders'ın Xbox 360 ve PC sürümü 19 Ekim'de yayınlanacak. Playstation 3 ve Playstation Vita sürümünün ise çıkış tarihi hala belirsizliğini koruyor. Sanırım PS3 ve Vita arasında bağlantı kurulacak olması bu platformlarda oyunun çıkış tarihini geciktirdi.

     Oyunun yeni yayınlanan videosu da oldukça eğlenceli bir yapımın bizi beklediğine işaret ediyor. Unreal Engine kullanılarak geliştirilen oyunda sulu boya tarzı bir sanatsal görünüm sunulmuş. İndirilebilir bir oyun için grafiklerin oldukça iyi olduğunu söyleyebiliriz.
 
     Tower Defence öğelerinin de tanıtıldığı videoda oyundaki karakterlerimizden sadece birisi olan şövalyeyi yönetiyoruz. İstersek "Büyücü" gibi seçeneklerimiz de olacak. Zaten oyun 4 kişilik co-op desteği de sunuyor. Oldukça eğlenceli görünen yeni videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dungeon Defenders Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Trendyent Dağıtıcısı: Reverbinc Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 19 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 2 Saat önce Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 4 Saat önce Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 5 Saat önce Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 6 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler