Dungeon Siege 3 Duyuruldu (Güncellendi)

07.06.2010 17:15 Alkan Adakaner

 
     Square Enix'in Batı pazarında etkin olmak için attığı adımlara bir yenisi daha eklendi. PC'nin önemli RPG oyunlarından Dungeon Siege serisi 3. oyunu ile Obsidian Entertainment'in ellerinde yeniden doğuyor.
 
    Serinin yaratıcısı Gas Powered Games'in nezaretinde geliştirilecek oyunun yayıncısı Square Enix, Dungeon Siege 3'ün PC'nin yanı sıra Xbox 360 ve Playstation 3 için de piyasaya çıkacağını açıkladı.
 
    Obsidian Entertainment'in CEO'su ve kurucularından Feargus Urquhart "Dungeon Siege efsanesinin bir parçası olmaktan memnuniyet ve şeref duyuyoruz" sözleriyle 3. oyunu geliştirdikleri için ne kadar memnun olduklarını vurguladı.
 
Dungeon Siege 3'ün açıklanan özellikleri şu şekilde:
* İlk defa HD konsollarda gözükecek.
* Oyunun dünyasında aldığınız her kararın sonuçları olacak.
* Yeni co-op mod sayesinde offline ve online olarak 4 kişiye kadar takım kurabileceğiz.
* Karakterimiz için bir sınıf seçme ve özelleştirme seçeneklerimiz bulunacak.
* Çevremizdekiler ittifaklara ve düşmanlıklara göre tepki verecek.
 
    Şu an için oyunla ilgili ekran görüntüsü veya video yayınlanmış değil, fakat E3 fuarında ilk bilgilerin geleceğinden eminiz.
 
Güncelleme: Oyunun ilk görsellerine  buradan ulaşabilirsiniz.
 
kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dungeon Siege 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Obsidian Entertainment Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 17 Haziran 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 23 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler