Dungeon Siege 3 Ertelendi!

Hardcore RPG arayanların duraklarından biri her zaman Dungeon Siege olmuştur.
08.04.2011 01:10 Levent Polater

 
     Keyifli bir RPG oynamak için Dungeon Siege III'ü bekleyenlere üzücü bir haberimiz var. Az önce oyunun yayıncısı olan Square Enix, Obsidian yapımı fantezi aksiyon RPG oyununun çıkış tarihini ertelediğini duyurdu.
 
     Avrupa için 27 Mayıs'a göz kırpan oyun, 17 Haziran'a ertelendi. Bu durum sadece Avrupa için geçerli değil, Amerika'da da aynı şekilde oyun 3 hafta ertelemeye maruz kaldı.
 
    Ertelemenin niçin yapıldığıyla ilgili hiç bir bilgi verilmedi. Oyunun 31 Mayıs imzalı Amerika çıkışı ise 14 Haziran'a kaydırıldı. Dungeon Siege müdavimlerinin biraz daha beklemesi gerekiyor. Daha iyi ve sorunsuz olacaksa fazlasıyla beklemeye hazırız. Son zamanlarda zamanından erken çıkarılan oyunların bug yuvası olduğunun siz de farkındasınızdır, umarım?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dungeon Siege 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Obsidian Entertainment Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 17 Haziran 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Eşleşmeleri Belirlendi! 1 Saat önce FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Etabına Yükseldi! 1 Saat önce Dragon Quest 3'ün HD-2D Sürümü Tanıtıldı: İşte İlk Detaylar 5 Saat önce Microids Yepyeni Dedektiflik Oyunu Arsene Lupin: Once a Thief'i Duyurdu 6 Saat önce Ghost of Tsushima En İyi Playstation PC Portu Mu? (Video) 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler