Dungeon Siege 3 İçin Multiplayer Oynanış Videosu

Karakterlerimiz birlikte çok daha güçlü olacaklardır
06.05.2011 10:01 Alkan Adakaner


      17 Haziran'da PC, Xbox 360 ve Playstation 3 için piyasaya çıkacak olan Dungeon Siege 3'ün yeni bir videosu Gamespot tarafından yayınlandı. Oyunun en önemli özelliklerindne birisi olan multiplayer modunun tanıtıldığı bu video co-op modundaki eğlencenin yüksek olacağına işaret ediyor.
 
      Hepsi birbirinden farklı karakterler arasından seçeceğimiz 4 tanesi ile başlayacağımız co-op modunu oynayarak senaryoyu tamamen bitirme imkanına sahip olacağız. Her bölüm sonunda oyuncuların sonraki seviyenin seçimi için oy vermesinin de sağlanacağı co-op modu kuşkusuz Dungeon Siege 3'ü alma nedenleri arasında sayılabilir.
 
      Bu arada oyunun ön-alımını çeşitli perakendecilerden yaparak özel içeriklere de sahip olmanız mümkün. Yeni videoyu aşağıdaki oynatıcıdan ya da doğrudan Gamespot üzerinden izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dungeon Siege 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Obsidian Entertainment Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 17 Haziran 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler