Dungeon Siege 3'ten Anjali'nin Tanıtım Videosu

Anjali oyundaki favori karakterlerimizden birisi olacaktır
23.04.2011 09:27 Alkan Adakaner


     Obsidian Entertainment tarafından geliştirilen ve Square Enix tarafından yayınlanacak olan Dungeon Siege 3'ün bir karakteri daha tanıtıldı. Bu defa efsanevi Anjali'yi tanıyoruz. 
 
     Lejyon'daki insanlar tarafından tekrar diriltilen bir Archon (kısaca yarı Tanrısal özelliklere sahip bir varlık) olan Anjali hafızası kaybetmiş durumda. Akrobatik dövüş stili ile dikkat çeken Anjali aynı zamanda ateşi çok etkili bir biçimde kullanıyor.
 
     Aşağıdaki videoda da görebileceğiniz gibi değişim geçirdiğinde çevresindeki herşeyi ateşe verip küle çevirmeyi başaran bu karakter favoriniz olabilir.
 
      17 Haziran'da PC, Playstation 3 ve Xbox 360 için 4 kişilik co-op desteği ile piyasaya çıkacak olan Dungeon Siege 3 ilginç karakterleri ile de beğeni toplayacak gibi görünüyor. Yeni videoyu aşağıda bulabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dungeon Siege 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Obsidian Entertainment Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 17 Haziran 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 35 Dk önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 1 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 1 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 2 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler