Dungeon Siege 3'ün Çizgi Romanı Yayınlandı

Dungeon Siege 3 senaryo ile de büyük beğeni toplayacak gibi görünüyor
29.04.2011 09:51 Alkan Adakaner


      PC, Xbox 360 ve Playstation 3 için Haziran ortasında piyasaya çıkacak olan Dungeon Siege 3'ün çizgi romanının ilk bölümü de yayınlandı. İlk bölümü Dark Horse'un sitesinden ücretsiz kayıt olarak indirebileceğiniz gibi App Store'dan da indirme şansı var.
 
      Amerikalı kullanıcılar ise bize göre daha şanslı çünkü oyunun ön alımını Wallmart'tan yapanlar 22 sayfalık özel hikayesi bulunan bir çizgi romanı elde edecekler. Umarızm böyle bir fırsat biz Avrupalı oyunculara da verilir.
 
     Square Enix'in yayıncısı olacağı ve Obsidian Entertainment tarafından geliştirilen Dungeon Siege 3'ün 4 kişilik co-op desteği ile büyük ilgi görebilir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dungeon Siege 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Obsidian Entertainment Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 17 Haziran 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games’in Bir Sonraki Hafta Vereceği Gizemli Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 3 Saat önce Haziran Ayında PlayStation Plus'tan 12 Oyun Ayrılıyor 3 Saat önce F1 24’ün Ana Ekranında Türk Şarkıcı INJI’nin Şarkısı Yer Alıyor 4 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyununu Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın 4 Saat önce Genshin Impact İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Tarih Verildi 24 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler