Dungeon Siege 3'ün PC Kontrolleri Geliştirilecek

Oyunun en iddialı olduğu yönünün böyle bir sıkıntısı olmamalı. Yapımcılara bir fırsat daha vermek gerekiyor.
21.06.2011 15:47 Gökhan Yılmaz

 
     Square Enix'in piyasaya daha yeni sürdüğü Dungeon Siege 3'ün biraz daha geliştirilmesi düşünülüyor. Yapımcı Obsidian, oyunun PC sürümünün kontrollerini rahatlatmayı amaçlıyor.
 
     Oyunun baş tasarımcısı olan Nathan Chapman, oyunun savaş sisteminin kötü olduğunu düşünen oyunculara şunu söylüyor: "Savaş sistemi kötü değil, kötüymüş gibi hissettirmesinin nedeni kontrollerdir." Chapman, geliştirirken PC kontrollerini daha iyi yapabilmeyi istemiş fakat ancak şu an fırsat bulabilmiş. Oyunun incelemelerinden birinde gamepad ile oynandığında savaş sisteminin çok keyifli olduğu da belirtilmiş. Bu nedenle yapımcılar da bu geri dönüşleri değerlendirerek şu an PC için yama hazırlıyorlar.
 
     Bununla birlikte daha doyurucu bir eğitim bölümü ve arttırılmış zırh çeşitleri gibi yeniliklerden de bahsediliyor. Açıklamalara bakılırsa önümüzdeki kısa dönem içerisinde Dungeon Siege 3 için yama yerine DLC bekleyebiliriz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dungeon Siege 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Obsidian Entertainment Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 17 Haziran 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Splinter Cell'in RTX Remix Görüntüleri Ortaya Çıktı 16 Dk önce Boks Oyunu Undisputed PS5, Xbox Series ve PC için 11 Ekim'de Çıkıyor 21 Dk önce Manor Lords İki Milyon Satış Sayısına Ulaştı: İlk Üç Haftada 49 Dk önce Greedfall 2'den Yeni Oynanış Videosu Geldi: Yol Haritası Açıklandı 1 Saat önce Activision, Hikaye Odaklı Oyunlar İçin Elsewhere Stüdyosunu Kurdu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler