Dungeons 3 Epic Games Store'da Ücretsiz

05.11.2020 18:10 Gazali Çetinkaya

 
Epic Games Store'un bu haftaki ücretsiz oyunu değişti ve Wargame: Red Dragon yerine Dungeons 3 veriliyor.

Oyunu aşağıdaki bağlantıdan kütüphanenize ekleyebilirsiniz. 12 Kasım Türkiye saati ile 17:59'a kadar ücretsiz dağıtılacak. Bu tarihten önce kütüphanenize eklerseniz oyunlar sizde kalıyor.
 
epicgames.com/store/tr/product/dungeons-3/home
 
12 - 19 Kasım tarihleri arasında ücretsiz verilecek oyun da belli oldu: The Textorcist: The Story of Ray Bibbia.
 
Dungeons 3:
 
 
Zindan Lordu, kara elf rahibesi Thalya'nın aklını yeryüzünün sevimli kıskacından çelip onu baş yardımcısı olmaya ikna ederek fetih seferberliğini yer altındaki ininden yönetmenin bir yolunu buldu. Ön cephede Thalya ve onun arkasında kötülüğün birleşmiş güçlerinin desteği ile oyuncular, üst dünyanın iyiliksever canlılarını kesin olarak alt etmek için var olan tüm numaraları kullanmak zorunda kalacaklar!

Odalar, tuzaklar ve yapılarla birlikte eşsiz bir yer altı zindanı oluşturarak karanlık yönünü serbest bırak. Orclar, succubuslar, zombiler ve daha birçok alçak yaratık arasından seçim yaparak dünyanın gördüğü en korkunç orduyu ayağa kaldır. Birliklerini kurduktan sonra karanlıklardan çık ve biraz olsun kahramanca, sevimli veya tek boynuzlu olan her şeyi ortadan kaldırdığın yeryüzünün aydınlığında orduna rehberlik ederek toprakları yozlaştır.

Dungeons serisinde ilk kez, rastgele oluşturulan seviyeleri deneyimle. Her oyun oturumu birbirinden farklı olacak ve kötülükle fetheden herkese sonsuz bir eğlence sunacak!

Tamamen yenilenmiş bir yeryüzü RTS moduna sahip, bugüne kadarki en büyük, en iyi ve en şeytani zindan simülasyonu.

Yeni yönetim: Yeni karakter Thalya'nın komutası altındaki birleşik şeytani güçleri yönet ve onları zafere taşı.

Boyut önemlidir: 20 göreve ve 20 saatten uzun oynama süresine sahip, geniş kapsamlı tek oyunculu hikâye, rastgele oluşturulan seviyeler, yepyeni iki kişilik eşli mod, daha fazla oda ve daha fazla eşsiz yetenek.

Kötülüğün sesi: Dungeons hayranlarının çok sevdiği ünlü anlatıcı o eşsiz sesiyle geri döndü ve Dungeons mirasını en iyi şekilde sürdürüyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ücretsiz Oyun Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 1 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 1 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 2 Saat önce Metal: Hellsinger VR, PS VR2, SteamVR, Quest 2 ve 3 için Duyuruldu 2 Saat önce Bulmaca Oyunu Hakokoro V, Switch için Duyuruldu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler