Dungeons Geliyor

14.08.2010 03:08 Gökhan Yılmaz

 
     Tropico 3 ve Disciples III gibi oyunlardan tanıdığımız Kalypso Media, strateji ve simulasyon karışımı olan yeni bir oyun duyurusu yaptı. Dungeons ismindeki yeni yapım sadece PC platformu için geliştiriliyor ve 2011'in ilk çeyreğinde piyasaya çıkacak.
 
     Dungeons'ta oyuncular Dungeon Lord'un kontrolünü alarak şeytani zindanlar yaratacaklar. Oyuncuların asıl amacı ise içerisine koyacakları hazineler ile çeşitli kahramanları teşvik ederek çalmaya gelmelerini sağlamak. Böylece hazine avcılarını tuzağa düşürerek onları yakalayabilecekler.
 
     İlginç bir yapıya sahip oyun Realmforge Studios tarafından geliştiriliyor. Oyunda 10 farklı kahraman sınıfı ve 20 adet hikaye bölümünün olacağı belirtiliyor. Ekran görüntülerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dungeons Platformlar: PC Geliştirici: Realmforge Studios Dağıtıcısı: Kalypso Media Tür: Strateji Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 20 Dk önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 13 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler