Dungeons & Dragons Daggerdale'den Görseller

2011 yılı RPG oyunların bakımında oldukça verimli geçecek
24.04.2011 10:42 Alkan Adakaner


     24 Mayıs'ta Kuzey Amerika'da, henüz kesinleşmese de benzer tarihlerde Avrupa'da da PC, Xbox 360 ve Playstation 3 için piyasaya çıkacak olan Dungeons & Dragons: Daggerdale'in yeni ekran görüntüleri yayınlandı.
 
     Bedlam Games tarafından geliştirilen Daggerdale'in bu görüntülerinde oyun içi sahnelere tanık oluyoruz. Oyun görsel olarak bu nesildeki çoğu RPG'nin gerisinde görünse de (örneğin Dungeon Siege 3) zaten indirilebilir olarak satışa çıkacak olması nedeniyle grafiklerden yüksek beklentimiz yok.
 
     Co-op desteği ile piyasaya çıkacak oyun RPG severlerin ilgisini çekecek gibi görünüyor. Yeni görüntüleri aşağıda bulabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dungeons & Dragons Daggerdale Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Bedlam Games Dağıtıcısı: Atari Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 25 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 1 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 1 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 2 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 3 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler