Dungeons & Dragons: Dark Alliance için Sinematik Fragman Yayınlandı

21.06.2021 20:44 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Wizards of the Coast ve geliştirici Tuque Games, Dungeons & Dragons: Dark Alliance için sinematik lansman fragmanı yayınladı.
 
Oyun hakkında
 
Dark Alliance, Dungeons & Dragons dünyasını gerçek zamanlı savaş ve dinamik eşli oyun içeren, patlama dolu bir aksiyon RYO'da canlandırıyor.

Buz devleri ve intikamcı ejderhalar Icewind Dale'da başıboş dolanırken, istilacı şeytani ordular her gün daha da güçleniyor. Dört kahramanın yaratıkların saldırısını geri püskürtmesi ve karanlığa karşı savunma yapması gerekiyor.

Kahramanını seç ve en fazla üç arkadaşınla birlikte efsanevi canavarlarla savaş. Durdurulamayan bölüm sonu canavarlarını alt ederek, güçlü teçhizatlar kazanarak ve yeni yetenekleri açıp daha büyük zorluklara meydan okuyarak Icewind Dale'ın soğuk dünyasını keşfet.
 
Dungeons & Dragons: Dark Alliance, 22 Haziran'da PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC platformuna çıkacak. Ayrıca ilk gün Xbox Game Pass'e de gelecek.
 
Steam sayfasına ulaşmak için buraya tıklayın. 
 
Sinematik fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 1 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler