Dünyadaki Pokémon Çılgınlığından Görüntüler

13.10.2013 18:00 Samet Konuksal

   Grand Theft Auto V'in çıkışıyla birlikte rekorlar alt üst olsa da, Pokémon X/Y'nin geçtiğimiz günkü çıkışı da uzun kuyrukları beraberinde getirdi. Pokémon çılgınlığı, dünyanın dört bir yanını 6. jenerasyon oyunun çıkışıyla birlikte yeniden sardı.
 
 
    
    Yukarıdaki fotoğraflar oyunun Avustralya'daki çıkışından alınma. Belirtilenlere göre Avustralya'daki Pokemon X/Y'nin çıkışı, GTA V'in çıkışına oranla daha fazla talep aldı. Ülkenin önemli oyun perakendecilerinden EB Games, birçok şehirde Pokemon X/Y için gece açılışı yaptı.
 
 
   
    Yukarıdaki fotoğraflar ise Nintendo'nun memleketinden, Japonya'dan alınma. Resmi çıkışından önce bile ülkede 1.5 milyonluk ön sipariş alan Pokémon X/Y, Japonya'da çıktığı ilk gün çoğu mağazada tükendi. Famitsu'nun yayınladığı yukarıdaki fotoğraflar, ülkedeki bir oyun mağazasından sabah saat 9'da çekilmiş.
 
 
    Yukarıdaki fotoğraf da başka bir Asya ülkesi olan Singapur'dan. Pokemon X/Y'nin çıktığı ilk gün ülke genelinde tükendiği rapor ediliyor. Aşağıdaki görüntüler ise sırasıyla New York ve Toronto'dan;
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pokemon X & Y Platformlar: 3DS Geliştirici: Game Freak Dağıtıcısı: Nintendo Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 12 Ekim 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler