Dünyanın En Büyük Pac-Man'inin Parçası Olun

İsterseniz birden fazla harita yaparak, yukarıdan bakıldığında dikkat çekecek ya da anlam ifade edecek tasarımlar yapabiliyorsunuz
13.04.2011 17:48 Gökhan Yılmaz

 
     Namco'nun en popüler ve en eski yapımlarından biri olan Pac-Man için yeni bir web sitesi açıldı. The World's Biggest Pac-Man ismindeki sitede kendi Pac-Man haritanızı yaparak en büyük Pac-Man haritasının bir parçası olabiliyorsunuz.
 
     Web sitesine ve dolayısıyla oyuna girdiğinizde sol üstte çıkan Navigator sayesinde haritanın neresinde bulunduğunuzu görebiliyorsunuz. Ekrandaki kullanıcılar tarafından tasarlanan tüm haritaları oynayabiliyor ya da boş bir alana yerleşerek kendi haritanızı tasarlayabiliyorsunuz. Sağ üstte ise oyundaki istatistikleriniz tutuluyor.
 
     Tüm haritalarda kaçış kapılarını kullanarak oyun içerisinde bir diğer haritaya geçebiliyorsunuz. Bu nedenle sınırsız bir Pac-Man tecrübesi sizi bekliyor.
 

İlgili İçerik Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler