Dünyayı Reaper İstilasından Kurtar!

20.02.2012 09:29 Levent Polater

 
    BioWare, daha önce kısa bir teaser'ını yayınladığı "Take Earth Back" adlı sinematik videonun tamamını gözler önüne serdi.
 
    Dün akşam yayınlanan yeni The Walking Dead bölümünde gösterilen bu videoda Reaper'ların dünyayı istilası ve Shepard'ın önderliğindeki insanların direnişi görülüyor. Sunum kalitesinin Hollywood filmlerine taş çıkarttığını söyleyebileceğimiz bu videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 
    Mass Effect 3, 9 Mart'ta PC, Playstation 3 ve Xbox 360 için çıkışını gerçekleştirecek. Oyunun demosunun da network'lerdeki yerini geçtiğimiz günlerde aldığını hatırlatalım. Şimdi bu şahane video ile sizi baş başa bırakıyoruz:
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mass Effect 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: EA Games Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 6 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler