Dust 514, PlayStation 3 Sattırıyor

Yukarıdan Dust 514 oyuncularına destek.
07.06.2013 12:42 Gökhan Yılmaz

 
     Eve Online ile aynı evreni paylaşan Free-to-play Shooter Dust 514 yapımcıları, oyunun meraklı kitlesinin PlayStation 3 satın aldığını açıkladı. Dust 514'ün açık betaya girmesiyle konsolun satışlarında oynama olduğu ve yapımcı CCP'nin hayranlarının oyunu oynayabilmek için konsol satın aldıkları belirtildi.
 
     CCP hayranları denildiğinde öncelikle firmanın saygı gören MMO'su Eve Online aklımıza geliyor. Eve Online dünyasına aşina olup da Dust 514'ün hikayesini ve olaylarını merak eden pek çok oyuncunun denemek için PlayStation 3'e geçmelerini anlayışla karşılayabiliriz. Zaten konsol için daha gelmekte olan pek çok güzel oyun bulunuyor ve Dust 514'ün buna ön ayak olması mantıklı bir durum CCP fanları için.
 
     Dust 514 ve Eve Online oyuncuları ticaret etkileşimlerine girebiliyor ve hatta MMO'daki oyuncular uzaydan gönderdikleri saldırılar ile Dust 514'deki müttefiklerine destek verebiliyorlar.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DUST 514 Platformlar: PS3 VITA Geliştirici: CCP Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: MMO-FPS Çıkış Tarihi: 14 Mayıs 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 4 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 4 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 4 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 5 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler