Dust 514'ün Sitesinde Geri Sayım Başladı

Şu anda geri sayımın bitmesine 2 gün, 9 saat... var.
04.06.2011 19:44 Levent Polater

 
    Dust 514'ün sitesinde bir hareketlilik var. Şu anda siteye girildiğinde karşınıza kocaman bir geri sayım çıkıyor ve bu sürecin E3'ün başlangıcına paralel olarak biteceği anlaşılıyor.
 
    EVE Online ile aynı evrende geçeceği söylenen Dust 514 için yeni bir video veya bilgiler geleceği kesin gibi görünüyor. Zirâ oyunun hakkında çok fazla bilgi alamamıştık.

    Oyunun teaser videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.  İlk duyurusu 2 sene önceki Gamescom'da gerçekleşen oyunun Eve Online ile bağlantısı olacağı belirtiliyor. CCP, Dust 514 duyurusunda oyunun konsollara da çıkacağını açıklamıştı. Oyun şirketin Şangay tabanlı stüdyosunda yapılmakta. Yapıma CCP'nin Newcastle tabanlı stüdyosu da yardımcı oluyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DUST 514 Platformlar: PS3 VITA Geliştirici: CCP Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: MMO-FPS Çıkış Tarihi: 14 Mayıs 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Orta Çağ Temalı Aksiyon Rol Yapma Oyunu Alkahest Duyuruldu 1 Saat önce Dead Rising'in Remaster Sürümü Duyuruldu: Yenilenmiş Grafikler 2 Saat önce İlk Resident Evil Oyunu GOG Platformunda Satışa Sunuldu 2 Saat önce Stellar Blade'in Güncel Satış Sayısı Açıklandı 6 Saat önce Atari Oyunlarını Severler İçin Yeni Koleksiyon Paketi Duyuruldu 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler