Dust: An Elysian Tail PC'ye Geliyor

Dust: An Elysian Tail, Xbox 360'ta beğeni toplayan bir oyundu
24.03.2013 10:47 Alkan Adakaner


     Xbox 360'ta beğeni toplayan 2D aksiyon oyunu Dust: An Elysian Tail şimdi de PC için duyuruldu. Geliştiriciler Pax East 2013'te oyunun PC sürümünün gelecek ay Steam'de yayınlanabileceği açıklandı.

     Falana adlı büyüleyici bir dünyada geçen oyunda Dust adındaki kahramanımız kasabasını özgürleştirmek ve kendi geçmişini keşfetmek için mücadele edecek. Dust'a Ahrah adındaki efsanevi kılıcı ve Fidget adlı yardımcısı da oyun boyunca eşlik ediyor. 

    Bu arada Dust 2'nin de geliştirildiği yine Pax East'te açıklandı. Bu devam oyununun hangi platformlara ve ne zaman geleceği hakkında ise herhangi bir açıklama yapılmadı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dust: An Elysian Tail Platformlar: PC XBOX 360 PS4 Geliştirici: Humble Hearts Dağıtıcısı: Steam Tür: Action Çıkış Tarihi: 24 Mayıs 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler