Duyurulmamış Bethesda Oyunu Amazon'da PS4, Xbox One ve PC için Listelendi

25.02.2019 08:51 Gazali Çetinkaya

 
Online perakende devi Amazon, Bethesda Softworks yayıncılığında yer tutucu bir ürünü PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için listeledi. Ürün standart, lüks ve koleksiyoncu sürümü ile ön siparişe de açıldı ancak daha sonra siteden kaldırıldı.

Ürün sayfasında eski filmlerde kullanılan 10'dan geriye sayım videosu kullanılmış, ki Fallout tarzını epey bir andırıyor.

Ürünün ne olduğu ile ilgili kesin bir şey söylemek zor ancak Fallout ile ilişkili bir şey gibi görünüyor. Fallout 76, 14 Kasım 2018 tarihinde çıkış yaptı ve bu yüzden serinin yeni oyunu pek muhtemel görünmüyor. Fallout 3 veya Fallout: New Vegas'ın remastered versiyonu daha muhtemel görünüyor. Fallout 76 duyurulmadan önce bir ara Fallout 3 ve Fallout: New Vegas remastered söylentileri ortaya atılmıştı.

Bethesda Softworks henüz konu hakkında resmi bir açıklamada bulunmadı. 

İlgili İçerik Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Sims Benzeri Life by You Sürümü Süresiz Olarak Ertelendi 20 Mayıs IGG Dünyanın İlk Uluslararası Çevrimdışı SLG Turnuvası’nı Düzenledi! 20 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 20 Mayıs Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 20 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler