Dwarf Fortress Steam'e Geliyor

14.03.2019 13:03 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Kitfox Games, Dwarf Fortress'ın yenilenmiş versiyonunun Steam'e geleceğini duyurdu. Yenilenmiş versiyon modern grafikler, yeni müzik ve ses güncellemeleri ve Steam Workshop desteği sunacak. Fiyatı $20 olacak, çıkış tarihi açıklanmadı.
 
Şehir kurma / roguelike fantezi oyunu Dwarf Fortress iki kardeş Tarn Adams ve Zach Adams tarafından geliştirilip ilk olarak Ağustos 2006'da çıkış yapmıştı ve birçok kez güncellendi.
 
Peki neden şimdi ücretli olarak Steam'e geliyor diyecek olursanız yayıncı tarafından yapılan açıklamanın bir kısmı şu şekilde:

"Dwarf Fortress premium olacak çünkü daha çok insanın oyuna katılmasını ve topluluğun büyümesini istiyoruz. Ve oyun yaratıcılarının aile üyelerinin bazıları son altı ay içinde ciddi sağlık sorunları yaşadı ve ailelerini desteklemek için para konusunda sıkışık durumdalar. Artan sağlık maliyetleri ve ayrıca Patreon'un belirsiz yapısından dolayı ek destek araçlarına sahip olma zamanlarının geldiğine karar verdiler."
 
Ücretsiz ASCII versiyon Dwarf Fortress Classic ücretsiz indirilebilir olmaya devam edecek ve ara ara güncelleme de yayınlanacak. bay12games.com üzerinden Windows, Linux ve Mac için indirebilirsiniz.  

Duyuru videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Steam sayfasını buradan ziyaret edebilirsiniz.  

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 2 Dk önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 41 Dk önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 1 Saat önce Metal: Hellsinger VR, PS VR2, SteamVR, Quest 2 ve 3 için Duyuruldu 1 Saat önce Bulmaca Oyunu Hakokoro V, Switch için Duyuruldu 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler