Dyack: Küçük Bir Firma Olarak Kalmak Önemli

27.07.2013 11:19 Alkan Adakaner


     Günümüzde Activision, Electronic Arts ve Ubisoft gibi firmaların büyüdükçe büyümek istediklerini görüyoruz. Bu firmalar artık tamamen maddi dürtülerle hareket ettikleri için projeler de daha çok maddi getirilerine göre ele alınıyorlar, kalitelerine göre değil.
 
    Precursor Games'ten Denis Dyack ise küçük bir firma olmanın önemli olduğunu belirtiyor. Dyack firmaların çok hırslı olsalar bile amatör ruhu korumak için şirketleşme anlamında daha da büyümemelerinin önemli olduğunu vurguluyor.
 
    Eternal Darkness: Sanity's Requiem efsanesini yaratan ekibin başında olan Denis Dyack şu sıralar Shadow of the Eternals adlı projesiyle Kickstarter'da boy gösteriyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Shadow of the Eternals Platformlar: PC Wii U PS4 Geliştirici: Precursor Games Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Korku Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 3 Saat önce 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 5 Saat önce Epic Games Haftaya Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 5 Saat önce Helldivers 2 Artık Steam'de PSN Hesabı İsteyecek 7 Saat önce GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler