Dying Light 2: Stay Human, 4 Şubat 2022'ye Ertelendi

14.09.2021 20:02 Mehmet Tandoğan

 
 
Techland, Dying Light 2: Stay Human'ı daha önce duyurduğu 7 Aralık tarihinden 4 Şubat 2022'ye erteledi. Oyun PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC için (Steam ve Epic Games Store üzerinden) çıkış yapacak.
 
Ekip, erteleme hakkında şunları söyledi:
 
Dying Light 2: Stay Human'ın geliştirme süreci hakkında sizinle paylaşacağımız önemli bir haberimiz var.

Topluluğumuz her zaman, hayranlarımız ve oyuncularımızla her konuda şeffaf olmuştur. Her gün, bu konuda kendimizi daha da geliştirmeye çalışıyoruz.

Ekibimiz, şu anda Dying Light 2: Stay Human'ın gelişiminde istikrarlı bir şekilde ilerliyor ve oyunun gelişiminde artık sona yaklaşıyor. Oyun temel olarak tamamlandı ve şu anda oyunun testlerini gerçekleştiriyoruz. Bu oyun, şimdiye kadar yaptığımız en büyük ve en iddialı proje.
 
Bu süreçte ne yazık ki, oyunun istediğimiz seviyede olmadığını fark ettik. Bu süreçte, oyunu optimize etmek ve daha fazla geliştirmek adına fazladan zamana ihtiyacımız olduğunu düşündük. Dolayısıyla oyunu 4 Şubat 2022'ye erteleme karar aldık.
 
Oyun hakkında
 
Virüs kazandı ve medeniyet Karanlık Çağ'a geri döndü. İnsanlığın son yerleşkelerinden biri olan Şehir, yıkılmanın eşiğinde. Hayatta kalmak için çevikliğini ve dövüş yeteneklerini kullan ve dünyayı yeniden şekillendir. Seçimlerin herkesin kaderini belirleyecek. 
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/534380/Dying_Light_2_Stay_Human/ 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dying Light 2: Stay Human Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Tech Land Dağıtıcısı: Tech Land Tür: hayatta kalma korku Çıkış Tarihi: 7 Aralık 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 11 Dk önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 1 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 2 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 3 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler