Dying Light 2 Steam Haftalık En Çok Satanlar Listesinde ilk Sırada

14.02.2022 12:17 Mehmet Tandoğan

 
 
Dying Light 2 Stay Human yayınlandığı ikinci haftada, 13 Şubat 2022'de sona eren 6. Hafta Steam Haftalık En Çok Satanlar listesinde bir kez daha zirveye yerleşti. Dying Light 2 Stay Human'ın diğer sürümleri de sekizinci ve onuncu sırada yer aldı.
 
Lost Ark piyasaya çıktığı ilk haftada listede üst sırada yer aldı. The Platinum Founder's Pack ikinci, Bronze Founder's Pack üçüncü, Gold Founder's Pack dördüncü, Silver Founder's Pack altıncı ve Vanquisher Başlangıç ??Paketi dokuzuncu sırada yer aldı. 
 
Haftalık en çok satan Steam listesi gelire göre sıralanır. Listede, ön siparişler ve oyunların diğer sürümleri yer alabilir. Bir oyun birden çok kez görünüyorsa bunun nedeni birden fazla sürümünün olmasıdır. 
 
Steam haftalık en çok satanlar listesi
 
1- Dying Light 2 Stay Human
2- Lost Ark Platinum Founder's Pack
3- Lost Ark Bronze Founder's Pack
4- Lost Ark Gold Founder's Pack
5- Elden Ring (Ön sipariş)
6- Lost Ark Silver Founder's Pack
7- Total War: Warhammer III (Ön sipariş)
8- Dying Light 2 Ultimate
9- Lost Ark Vanquisher Starter Pack
10- Dying Light 2 Stay Human
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dying Light 2: Stay Human Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Tech Land Dağıtıcısı: Tech Land Tür: hayatta kalma korku Çıkış Tarihi: 7 Aralık 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
610 TL'lik Oyun Steam'de Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Oldu 1 Saat önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 1 Saat önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 2 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 3 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler