Dying Light 2 için Yeni Oynanış Fragmanı Yayınlandı

05.01.2022 11:01 Mehmet Tandoğan

 
 
NVIDIA, Dying Light 2 için yeni bir oynanış videosu yayınladı. Bu yeni oyun videosu, Ray Tracing efektlerini oyunculara sergiliyor.
 
Yirmi yıldan fazla bir süre önce Harran'da virüsle savaştık ve kaybettik. Şimdi yine kaybediyoruz. Ayakta kalan son büyük insan yerleşkelerinden biri olan Şehir, karmaşaya teslim olmuş durumda. Medeniyet Karanlık Çağ'a geri döndü. Yine de, umudumuzu kaybetmedik.

Şehir'in kaderini değiştirme gücüne sahip bir gezginsin. Sıra dışı yeteneklerinin de bir bedeli var tabii. Anlam veremediğin anılarını çözümleyerek gerçekleri öğrenmeye başlarken kendini savaşın ortasında buldun. Düşmanlarını alt etmek ve kendine müttefikler bulmak için becerilerini geliştir. Bunu yaparken hem kaleme hem kılıca ihtiyacın olacak. Gücü elinde tutanların karanlık sırlarını çöz, tarafını seç ve kaderini belirle. Ama yaptıkların seni nereye götürürse götürsün, unutmaman gereken tek bir şey var. İnsan olmak.
 
Dying Light 2, Şubat 2022'de piyasaya sürülecek.
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dying Light 2: Stay Human Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Tech Land Dağıtıcısı: Tech Land Tür: hayatta kalma korku Çıkış Tarihi: 7 Aralık 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler