Dying Light Enhanced Edition'ın 1.05 Güncellemesi Oyuna Ücretsiz İçerikler Ekliyor

19.10.2017 15:00 Tunahan Safdır

 
     Dying Light: The Following - Enhanced Edition geliştiricisi Techland, söz verdiği gibi oyunu sürekli olarak güncellemeye devam ediyor.
 
     Ücretsiz DLC içeriklerinin ilk kısmı PC, PlayStation 4 ve Xbox One için çıkış yaptı ve 2.4 GB'ın üzerinde bir boyutla oyunculara sunuldu. Enhanced Edition için yayınlanan 1.05 güncellemesi ise ücretsiz içerikleri tek paket olarak oyunculara sunuyor. Contrent Drop 0 ve 1 isimli içerik paketlerini, 4'ü insan 1'i zombi olmak üzere yeni düşmanları, yeni silah ve kıyafetleri oyuna ekleyen ve bazı ufak oyun içi düzeltmeler yapan güncelleme görünüşe göre ne ilk ne de son olacak.
 
     6 Şubat 2016'da çıkış yapan Dying Light, yapımcısının söz verdiği üzere geçtiğimiz Temmuz ayından başlayarak önümüzdeki 12 ay içerisinde 10 adet DLC paketini ücretsiz olarak oyuncularıyla buluşturacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dying Light Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Tech Land Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: FPS Çıkış Tarihi: 27 Ocak 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 8 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler