Dying Light Size Kolay mı Geliyor? Yeni Yayınlanan Hard Modunu Deneyin

10.03.2015 22:36 Ömür Gencer


       Eğer zorlayıcı oyunları seviyorsanız sizin için güzel bir haberimiz var. Dying Light'ın geliştiricisi oyun için yayınladığı yeni güncellemeyle oyuna Hard zorluk modunu ekledi.
 
       Oyunu hard modunda oynadığınızda sadece düşmanlarımız daha güçlü bir hale gelmiyor aynı zamanda geceler iki katı uzun oluyor, inventory ekranını açmanız oyunu durdurmuyor. Bu zorluk modunu oyun boyunca istediğiniz an değiştirebileceğinizi belirtelim.
 
       Yayınlanan güncelleme zorluk modunun yanında oyuna yeni içerikler de ekledi. Bu içerikler arasında yeni kıyafetler ve silahlar bulunuyor. Güncelleme hakkında daha fazla bilgiye aşağıdaki videoda ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dying Light Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Tech Land Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: FPS Çıkış Tarihi: 27 Ocak 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Greedfall 2'den Yeni Oynanış Videosu Geldi: Yol Haritası Açıklandı 9 Dk önce Activision, Hikaye Odaklı Oyunlar İçin Elsewhere Stüdyosunu Kurdu 2 Saat önce MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 14 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler