Dying Light: The Following ile Gelen Araçlarımızı Özelleştirebileceğiz

14.01.2016 23:55 Ömür Gencer


      Dying Light'ın yeni DLC'si The Following'in oyuna getirdiği en büyük yenilik belki de araç sürme özelliğidir. Geliştirici ekip oyunda kullanacağımız buggyleri nasıl özelleştirebileceğimizi gösteriyor.
 
      Aracımızın rengini değiştirebileceğimiz gibi araç içine çeşitli süsler ekleyebileceğiz. Bunun yanında oyun boyunca bulduğumuz parçalarla araca daha güçlü hale getirebileceğiz. Son olarak da aracımıza çeşitli silahlar eklemek mümkün olacak. Örneğin elektrik saçan, dev bıçaklarıyla zombileri paramparça eden, uzaktan patlatılabilen silahlar ve hayatta kalanlar için küçük bir güvenli bölge oluşturan özelliklerle aracımızı geliştirebileceğiz.
 
      Bahsettiğimiz The Following DLC'si PS4, Xbox One ve PC için 9 Şubat'ta çıkışını yapacak. Yayınlanan yeni videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dying Light Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Tech Land Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: FPS Çıkış Tarihi: 27 Ocak 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 5 Saat önce Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 6 Saat önce Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 7 Saat önce Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 9 Saat önce Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler