Dying Light geliştiricisi yeni rol yapma oyunu için konsept çizim paylaştı

17.03.2023 17:13 Mehmet Tandoğan

 
 
Dying Light ve Dead Island geliştiricisi Techland, çeşitli yapıların ve köprülerin bulunduğu manzaraya bakan ve dev bir ağaca tutunan insanı gösteren yeni bir konsept sanat eserini paylaştı. Bu konsept çizim aracılığıyla henüz duyurulmamış olan fantastik rol yapma oyunu hakkında da yeni bilgiler geldi.
 
Oyunun şu anda çıkış tarihi belli değil
 
 
 
Henüz duyurulmayan ve geliştirilme aşamasında olduğunu bildiğimiz yeni fantastik rol yapma oyunu hakkında Techland çeşitli detaylar paylaştı. Bu kapsamda oyunun gizemli bir yapısının olacağı, keşif unsurlarının ön planda olacağı ve egzotik bir temayı yansıtacağını belirtti. 
 
Açık dünyaya sahip olacak bu yapım hikaye odaklı bir fantazi yapısını bizlere aktaracak. AAA yani büyük çaplı bir yapım olacağını belirten Techland, oyun içerisine diğer oyunlarda olan başarılı mekanikleri dahil edecek.
 
Konsept çizim ve bu bilgiler Twitter üzerinden bir gönderi aracılığıyla geldi. Dilerseniz gönderiye aşağıdan ulaşabilirsiniz. Yeni oyun hakkında daha fazla detayın yakında gelmesi bekleniyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dying Light 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Tech Land Dağıtıcısı: Tech Land Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler