Dying Light'ın Çıkış Videosu Yayınlandı

26.01.2015 18:51 Samet Konuksal


    Dead Island serisiyle tanıdığımız Techland'ın geliştirdiği Dying Light, yine açık dünyaya sahip zombi temalı bir oyun olarak karşımıza çıkacak. Resmi çıkışını yarın yapacak olan Dying Light'ın çıkış videosu oyunculara sunuldu. 
 
    Yayınlanan videoda özellikle oyunun parkur elementleri dikkatleri çekiyor. Bolca zombi ve kan gördüğümüz videoda Harran'ın kafalarda tasarlanan gelecekteki hali oldukça ilgi çekici duruyor.
 
    Video her ne kadar oyuncularda ilgi uyandırmış olsa da, yapımcı ekibin almış olduğu karar hafiften bizleri endişelendiriyor. Techland ve Warner Bros.'un inceleme kopyalarını oyunun çıkış gününde sunacağı belirtiliyor. Yani Dying Light'ı incelemelere bakarak satın alacak olan oyuncuların birkaç gün beklemesi daha gerekecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dying Light Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Tech Land Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: FPS Çıkış Tarihi: 27 Ocak 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler